WeWantMore en Quatre Mains tekenen voor het nieuwe design van SPA TOUCH

WeWantMore en Quatre Mains tekenen voor het nieuwe design van SPA TOUCH

Rijke visuele identiteit met vleugje nostalgie in 100% gerecycleerde flessen

SPA TOUCH, de natuurlijke mineraalwaters met een vleugje smaak, heeft een ware make-over ondergaan. De succesvolle lijn heeft een compleet nieuwe, transparante look & feel en de flessen zijn nu van 100% gerecycled materiaal. De boodschap van SPA TOUCH is kraakhelder: water drinken gedurende de dag was nog nooit zo verrassend, gemakkelijk en goed voor je. Spadel, de holding achter SPA TOUCH,  werkte voor de ontwikkeling bewust samen met lokale bureaus. De Antwerpse designstudio WeWantMore, gespecialiseerd in branding en interieurontwerp, tekende voor het ontwerp van de nieuwe flessen en visuele identiteit. De productie van het artwork was in handen van Quatre Mains uit Maldegem. Het vernieuwde SPA TOUCH is vanaf oktober verkrijgbaar in de supermarkt. 

De onafhankelijke, award-winnende designstudio WeWantMore, heeft een sterke expertise in de hospitality sector en vertrekt altijd vanuit een solide, strategische onderbouw. Vertrekpunt voor het nieuwe verpakkingsontwerp was de puurheid van het SPA mineraalwater.

Sebastien Greffe, Creative Director WeWantMore
Sebastien Greffe, Creative Director WeWantMore
Sebastien Greffe, Creative Director WeWantMore: “De ambitie was om deze puurheid te vertalen naar het complete ontwerpconcept. Het resulteerde in een label dat een druppel symboliseert; deze druppel creëert tastbare golven op de fles, wat de verbinding tussen het label en de fles zelf maakt. In een categorie die getypeerd wordt door simplificatie en minimalistische verpakkingen wilden we verfrissend uit de hoek komen. Daarom hebben we gekozen voor een rijke visuele identiteit, die dankzij illustraties het merk ook een vleugje nostalgie geeft.”

 

100% gerecycleerd

De veranderingen in het verpakkingsdesign zijn niet enkel cosmetisch. WeWantMore zette ook in op een duurzame route, volledig in lijn met de groene strategie van Spadel. De nieuwe fles van SPA TOUCH is van 100% gerecycled materiaal (RPET).

Sebastien Greffe: “De rijke historie gekoppeld aan een toekomstgerichte visie smelten samen en maken het merk klaar voor de toekomst.”
Story image

Anne-Sophie Jonkers
Anne-Sophie Jonkers Press contact, Belgium

Over SPA TOUCH
SPA TOUCH is de ideale keuze voor iedereen die graag meer water wil drinken én daarbij wil genieten van een subtiele smaak. Met een compleet gamma van maar liefst 11 verrassende bruisende en niet-bruisende mineraalwaters met een vleugje smaak, is het ideaal variëren gedurende de dag. De basis van SPA TOUCH is het pure mineraalwater uit de SPA-bronnen in het hart van de Belgische Ardennen, gecombineerd met natuurlijke aroma’s uit verschillende vruchten en kruiden die het water nét dat vleugje smaak geven. SPA TOUCH bevat uitsluitend ingrediënten van natuurlijke oorsprong, heeft geen suiker of andere toevoegingen en daarom geen calorieën. 

Over WeWantMore

WeWantMore is een onafhankelijke, award-winnende designstudio die wereldwijd impactvolle designs ontwerpt. WeWantMore Spaces creëert ervaringen en visuele verhalen voor high end ruimtes en interieurs, designs op het kruispunt van kunst en entertainment. WeWantMore Branding ontwerpt onderscheidende merken met een solide, strategische onderbouw voor ambitieuze organisaties. Beide business units versterken elkaar en vormen samen een unieke combinatie die de status quo uitdaagt en streeft naar waardevolle, duurzame bijdragen die de wereld mee vormen. WeWantMore werd opgericht in 2006 en is met zijn hoofdkantoor gelegen in Antwerpen (België).

WeWantMore
Hessenplein 2
2000 Antwerpen
België